De tijd dat lichaam en geest als los van elkaar staande elementen werd gezien is gelukkig op zijn retour! Met mijn bedrijf PauwerSupport hang ik de holistische benadering van de mens aan. Wanneer men spreekt over een holistische benadering, dan wordt er bedoeld dat er naar de mens als één geheel gekeken moet worden en niet alleen naar een klachten- of ziektebeeld!

Mijn naam is Petra de Weert, en ik geloof dat ieder mens het recht heeft om lekker in zijn vel te zitten! Ieder mens is mooi met zijn eigen specifieke en unieke eigenschappen. Mijn dag is pas compleet wanneer ik écht iets voor een ander heb kunnen beteken, een verschil maken dat er werkelijk toe doet!

Mijn werkgebied is breed, je zou letterlijk kunnen zeggen "inside out!" Maar om je beter te voelen, beginnen we dáár waar de grootste win zit en dat is “de buitenkant”! Want wist jij dat er sieraden bestaan die ervoor zorgen dat jij letterlijk weer de balans in je leven terug kan vinden?

Wellicht heb je last van vage klachten en pijntjes of chronische klachten. Vanuit het holistische gedachtegoed blijkt magneettherapie hier zeer effectief zijn! Dat magneettherapie ook heel leuk en mooi kan zijn, bewijs ik met mijn prachtige collectie magneetsieraden met een krachtige meerwaarde! In mijn showroom aan huis adviseer ik je graag verder over hoe magneettherapie ingezet kan worden voor jouw klachten. De thuisblijvers verwijs ik graag naar mijn overzichtelijke webshop met volop keuze aan prachtige dames-, heren- en kindersieraden.

Heb je het bezoek van de site nog steeds vragen? Neem gewoon contact met mij op…..

Het is mijn missie om jou weer “mooi in balans” te krijgen!

Stralende groet,

Petra de Weert